poloKIZ logo

Céginformáció

Fő tevékenységünk feliratkészítés öntapadós fóliából, de az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva a dekoráció készítés bármely területén képesek vagyunk a megrendelő igényeit megvalósítani.

Tevékenységeink:

Cég- és Reklámtáblák készítése Hímzés pólóra, mellényre, stb.
Szitázás pólóra, mellényre, stb.
Feliratok fóliából betűkívágással
Gépjármű dekoráció, matricázás
Digitális óriásplakát nyomtatás

Cég- és Reklámtáblák készítése

 • Tetszőleges méretű és alakú reklámtáblák gyártását tudjuk vállalni rövid határidőn belül. Anyaga lehet műanyag, plexi vagy színterezett alumínium. A táblák vasszerkezetét és kihelyezését vállaljuk az ország területén.
 • Világító táblák (plexi és feszített fóliás kivitelben) A megrendelő igényének megfelelő méretű és alakú világító táblák elkészítését tudjuk vállalni rövid határidőn belül. A dobozok színterezett alumínium profilból, opál plexivel készülnek Nagyobb méretű világító dobozoknál, feszített fóliát használunk plexi helyett, így elkerülhetők a toldások. A táblák felszerelését is tudjuk vállalni az ország területén.
 • Plasztikus betűk (3Ds habvágás)

Hímzés pólóra, mellényre, kabátra, munkásruhára, basketball sapkára

 • Emblémák, feliratok elkészítésére alkalmas technológia, bármilyen textil alapú szövetre

Szitanyomás pólóra, mellényre, kabátra, munkásruhára

 • Nagyobb példányszámú nyomatok elkészítésére alkalmas technológia, bármilyen sík felületre. (Papír, öntapadó matrica, műanyag, plexi, üveg, textil stb.)
 • Szitázással készíthetők:
  Öntapadós matricák, etikett címkék, plexi előlapok, exkluzív névjegykártyák, pólók stb.
 • Matrica készítés nagyobb példányszámban

Feliratok fóliából betűkivágással

 • Öntapadós fóliából számítógép vezérlésű vágógépen, egyedi feliratok, emblémák és rajzok elkészítését vállaljuk. Cégünk nagy méretű feliratokat is egy darabban tudjuk kivágni. (Ez nagy előnyt jelent az átvilágítós dekorációknál, ahol kerülni kell az illesztéseket.)

Gépjármű dekoráció, matricázás

 • Öntapadós fóliából tetszőleges szöveget és ábrát vagyunk képesek megjeleníteni az autókon. A fólia igen jól ellenáll az UV sugárzásnak, gépi mosásnak és a kisebb mechanikai igénybevételeknek is.

Digitális óriásplakát készítés

 • A nyomtatás kompromisszumok nélküli reklámozást tesz lehetővé, akár ponyván, autón, reklámtáblán, akár fotóminőségben is. Leginkább több színből álló grafikák, színátmenetek, fotók esetében alkalmazzuk. Kül- és beltéri feliratok, reklámok készítésére, egyaránt alkalmas, mivel laminálás nélkül is ellenáll a külső hatásoknak. (napfény, eső, fagy) Anyaga lehet öntapadós vinyl fólia, pvc banner (ponyva) stb. Előnye: rövid határidővel, igényes kivitelben, akár kis példányszámban is, akár a legkisebb cimkétől az óriásplakát méretig készíthetünk vele reklámot, képet, feliratot.