poloKIZ logo

KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA VÉGIG A KÖVETKEZŐ INFORMÁCIÓKAT!

Kis Zoltán (egyéni vállalkozó)
Vállalkozói igazolványszám: EV 860864
Adószám: 46555533127
Telefon: 06 70 280 35 04
Telephely: 8095 Pákozd, Budai út 41.

A weboldalunkon található tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért vállalkozásunk nem felel. Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében minden kártérítési felelősséget kizárunk.

A weboldalunkon található árlisták tájékoztató jellegűek, a mindenkori beszerzés függvényében változhatnak. Webes rendeléseknél történő árváltozásról kötelezően mindig egyeztetünk, csak az ilyenkor lefixált rendelést tudjuk elfogadni. Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat. A fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultak lehetnek. Azok frissítésére nem vállaluk kötelezettséget!

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott információt honlapunk látogatottságának felmérésére és a tartalom javítására használjuk. Weboldalunk felhasználóinak egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag az Ön kérdéseire adandó válaszokhoz, megrendeléseinek teljesítéséhez fogjuk felhasználni, illetve arra, hogy bizonyos további információkat hozzáférhetővé tegyünk az Ön számára. Azokat előzetes írásbeli engedély nélkül harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át! A weboldal más weboldalakra vonatkozóan is tartalmazhat linkeket. Nem vállalunk felelősséget más weboldalak tartalmáért és az ott alkalmazott adatvédelmi elvekért.
A weboldalunk tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi alkotása, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel. A weboldalunkon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalunkon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után. A termékleírások tartalma - módosítás nélkül, a termék és a gyártó pontos megjelölésével - szabadon másolható illetve közzétehető. A weboldalakon található védjegyek és logók azok jogosultjainak bejegyzett védjegyei és a termékek azonosítását szolgálják.

A weboldal használatával Ön ezeket a feltételeket kötelezőnek fogadja el és az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti az Ön számára!